Storyhealing

Storyhealing foregår ved at du ligger på min store, bløde briks. Du bliver puttet i tæpper, hører stille musik og der er kun en ting du skal – slappe af og måske dase lidt hen…

 

Forstå din krops signaler

Jeg holder mine hænder blidt på forskellige energipunkter på din krop, også kaldet chakraer. Her mærker jeg energiflow og stagnationer i kroppen, og arbejder med at forløse dem, så energien flyder frit igen. Der kan komme indre billeder om, hvad der bøvler for dig. Nogle gange kommer der mange billeder, andre gange få. Alt sammen noget du har brug for at vide lige nu. Du bestemmer, om jeg skal formidle til dig under behandlingen, bagefter eller slet ikke.

Sammen med Storyhealingen bruger jeg bløde strøg, f.eks. for at løsne en øm lænd eller muskelsmerter op. Og jeg bruger blide akupressurtryk som støtte til at få energien til at flyde frit i din krop igen.

En blid måde at arbejde med dig selv på

Fokus er, at få løsnet op for de psykiske blokeringer der sidder i kroppen og forstå hvor de kommer fra, så du kan tage imod fornyet energi og glæde.
Storyhealing er terapi udfra kroppen, og det er en blid, kærlig og meget omsorgsfuld måde at arbejde med sig selv på. Bonus er afslappethed.

Mia fortæller om sin første storyhealing:

Jeg har været til den første Storyhealing hos Merete, og jeg må indrømme, at jeg gik ind til det med lidt skepsis. Ikke fordi, at jeg ikke troede Merete ikke kunne det, for jeg har været i terapi hos hende før, og der har hun virkelig hjulpet mig.

Men det der med healing….er det ikke noget underligt noget?

Jo det er, men jeg kan sige, at der er mere mellem himmel og jord end man regner med. Jeg er blevet så positivt overrasket!!

Nogle af de ting Merete fortalte, ramte så meget plet i mig, at det næsten gjorde ondt indeni. Det var ting jeg med sikkerhed viste, at hun intet kendte til på forhånd.

Jeg fik bearbejdet min mors død og set at hun er der og passer på mig og børnene. Jeg fik set lidt ind i fremtiden – hvad der venter dem og at det er ok med mine bekymringer, jeg skal bare give dem luft.

Da jeg gik fra Merete var jeg lidt “konfus” ovenpå alle de indtryk og sov som en sten om natten, hvilket jeg sjældent gør. Næste morgen var det ligesom en helt ny kvinde, der stod op. Kroppen føltes let og mere fri.

At ligge der på briksen, pakket ind i dejlige bløde tæpper med stille og afslappende musik og høre Meretes milde stemme – det kan varmt anbefales!

Jeg kører gerne en time i bil for at komme ned til Merete <3

Ingen mystik, kun velvære

Storyhealing er udelukkende et redskab til genopladning og en hjælp til at løsne krop og psyke.
Jeg hverken kan eller vil se billeder af alvorlig sygdom eller dårlige forudsigelser, for mit arbejde er udelukkende healende og en blid vejledning til, hvad der er godt for dig.

Da jeg løbende udvikler formen og lærer nye redskaber, ændrer mine metoder sig også. Jeg tilpasser den til dig, der hvor du er lige nu, og du vil opleve, at den ene gang er det ren energiarbejde og den næste masserer jeg f.eks. blidt meridianpunkter på kroppen eller fødderne.

Om Storyhealing

Storyhealing udspringer af healing, som er en ældgammel teknik, som har eksisteret altid. Titlen Healer har været en naturlig del af vores oprindelse som stammefolk, hvor hver stamme havde sin egen healer til at hjælpe med fysiske, psykiske og spirituelle udfordringer.
At heale betyder at helbrede.

Den energi healeren bruger, er den kollektive energi der omgiver os alle. Det er det hvide lys fra solen, livsglæden og kærligheden der omgiver alt og alle. Altså energi i sin reneste, kærligste og stærkeste form. Som healer kobler man sig på denne strøm af energi og bliver herved et redskab til, at skabe flow i energien på den der behandles. Sammen med energien ser healeren ofte indre billeder f.eks. om det kroppen bøvler med. Billederne kan formidles hvis det ønskes.

Bemærk: Storyhealing foregår fuldt påklædt og det kræver ingen forudsætninger af nogen art.