Om Merete

Alt det du synes er for sårbart at sige højt, også dine negative tanker om dig selv, genkender jeg.

De sidste 11 år har skønne kvinder, mænd, par og dejlige unge mennesker delt deres historier med mig om svigt, sorg, om ikke at føle sig gode nok, om tvivl og ikke mindst om længslen efter at forstå og blive forstået.

Jeg hjælper dig ikke kun med at knække dine negative tanker og mønstre, jeg sørger også for, at du får konkrete terapeutiske redskaber, du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Hvis du vil et lag dybere i dig selv, kan du bruge min clairvoyante healing til at få forståelse og nye indsigter i f.eks. din barndom og din spirituelle vej.

 

Meretes terapi giver forståelse og hendes healing giver ro

“Meretes terapi giver mig forståelse af min historie – hvorfor tingene er som de er, og hvad jeg kan gøre anderledes. Jeg finder stor ro i hendes healing og kan mærke, at det har ændret noget på bunden af mig. Jeg har det bare så meget bedre nu”.L.

“Da du fortalte mig, at mine tanker og væremåder var normale i forhold til hvad jeg kommer fra, sank mine skuldre bare i et lettelsens suk! Jeg har gået hele livet og tænkt, at det var mig den er gal med… Nu kan jeg endelig se en vej ud”. J.

“Tak for din kærlige måde at møde mig på lige der, da jeg havde allermest brug for det <3. Og tak for at du ser mig, ser ind i mig, som den jeg er!”.K.

 

Jeg er ydmyg og taknemmelig over at være med i din historie

Mit navn er Merete og jeg er ydmyg og taknemmelig over at få lov at være med i din historie. Med en baggrund som psykoterapeut, kunstterapeut, specialpædagog og healer møder jeg dig på et solidt fundament med empati og medmenneskelig kærlighed som fokus.

Du møder mig som en livsglad og moderne hippie med et stort hjerte, begge ben på jorden og en super kærlig, ærlig og professionel tilgang til alt hvad jeg laver.

Jeg er ophavskvinde til:

Søster Cirkel. Min spirituelle kvindecirkel hvor spirituel nysgerrighed, selvfordybelse, gensidighed og spiriuel læring folder sig ud.

Konceptet Skøn med foredraget “Kvinde – Tænk Dig Skøn!” og kunstterapikurset “Kvinde – Mal Dig Skøn!”.

MSMeditation hvor mindfullnes, spiritualitet og meditation mødes.

Living yolates &Dancing Yolates hold hvor flowbaseret krop-sind-ånd-træning og guided dans sætter kroppen fri til den skønneste musik.

Healingsformen Story Healing, hvor kroppen fortæller om dit liv og det spirituelle byder ind med skytsdyr og åndelige guider.

Kommende Retreatsted i Viborgs bakker med fordybelse, kvinde Cirkler, spiritualitet, healing og personlig udvikling.

 

Sideløbende med min praksis

Sideløbende med min praksis er jeg tilknyttet en erhversskole, hvor jeg har samtaler med skønne unge.

Jeg har tidligere undervist på Livsstilshøjskolen i Lemvig i personlig udvikling og psykologi, og været tilknyttet terapeut på Skive Tekniske Skole i forbindelse med krisehjælp og samtaler.

Som frivillig har jeg stået for opstart af Unge Forum og har været en del af gruppelederteamet i Kræftens Bekæmpelse i Viborg. Jeg har siddet i bestyrelsen for danske Kunstterapeuter og har altid haft et stort hjerte for både ideudvikling og for den enkeltes historie.

Med en grunduddannelse som pædagog har jeg arbejdet med sårbare børn, unge og familier og siddet i teams omkring diagnosticering.

Gennem min praksis har jeg erfaring med foredrag, undervisning, workshops, kurser, teamdage og personaledage.
Fortløbende er jeg selv på kurser hos andre inspirerende behandlere og undervisere.

Jeg bor på et gammelt gods i Viborgs smukke landskab, hvor jeg også har min hyggelige praksis. Privat er jeg mor, stedmor, hustru og har enten hænderne i havearbejde, hus, unger & hverdagsting eller slapper af med en stille gåtur i skoven med mine hunde.

Jeg glæder mig til at møde dig <3