Kursister

“Det har været godt for mig at lære om mindfullness, spiritualitet og meditation. Jeg har fundet en større indre ro og overskud til at klare de svære og pressede situationer i hverdagen, hvilket resulterer i en større livsglæde. Ikke mindst er jeg blevet bedre til at klare diskussioner med større ro og overblik.
Det at møde Merete er en gave i sig selv. Hun er et fantastisk sympatisk menneske, som har en god indlevelsesevne, stor empati for sin omverden, og de mennesker hun omgås, hvilket gør hende til en meget professionel guide og terapeut.
Jeg kan kun anbefale kurset til andre, som ønsker at lære sig selv bedre at kende. Kurset er også godt hvis du har en stresset hverdag, og ønsker at få mere overblik og overskud til at klare denne.”
De varmeste hilsner Steffen, Kursist på MSMhold.

“Meditation hos Merete har lært mig at finde ro i en svær situation, og finde frem til, at vælge hvad der virkeligt er vigtigt for mig, at jeg gør noget ved, og hvad jeg kan lade ligge. Det har givet mig en god og rolig nattesøvn, og jeg har fået åbnet op for en ny og spændende side af mig selv gennem meditation.
jeg kan varmt anbefale at prøve det, for Merete er en fantastisk og kærlig guide ud i meditationens verden<3”.
Kærlig hilsen Lene, Kursist på MSMhold.

“En ny verden har åbnet sig for mig ved Merete. Hun er super god til at skabe en tryg og afslappende stemning. Jeg nyder at lytte til hendes milde, behagelige stemme, når hun guider os ind i vores indre univers. Kan stærkt og varmt anbefale Merete :-)”
Inge, Kursist på MSMhold.

“På Meretes meditationshold har jeg fået min ugentlige dosis ro. Det er fantastisk hvordan tiden har fløjet afsted, selv om vi har siddet og lyttet stille indad. Jeg har virkelig fået meget ud af fantasirejserne, hvor jeg b.la. har lært at møde mig selv mere kærligt. Jeg må sige, at det smitter positivt af på min hverdag :-)”
Lone, Kursist på MSMhold.

“Jeg meldte mig til “Kvinde – mal dig Skøn” kurset, uden at vide, hvad det var og uden speciel kendskab til det at male. Jeg var ret spændt da dagen oprandt – jeg blev venligt modtaget af Merete, som viste sig at være en person som er “helt nede på jorden.
Vi var 6 kvinder – og jeg synes det føltes rigtigt rart med sådan et lille hold. Vi blev guidet til meditation og fantasirejse. Og efterfølgende malede vi i forhold til dette. Ikke skønmaleri, men det der faldt os ind og nærmest symbolsk i forhold til vores liv. Merete gav os feedback og hjalp os hele tiden på vej, til alt det vi skulle i løbet af dagen.
Desuden fik vi dejlig mad, kaffe, the m.m.
Det er en dag jeg ser tilbage på med glæde og forøget indblik i/forståelse for eget liv. Alt i alt et kursus som jeg varmt kan anbefale andre at deltage i”
Anni, Kursist på Billedeworkshop For Skønne Kvinder

 

“En hel dag kun for mig, det var tiltrængt. Så afslappet og dejligt. Og så er jeg meget overrasket over mine “indre billeder”. De er flotte og farverige og minder mig hver dag om, alt det gode
jeg har sat mig for”
Kirsten, Kursist på Billedeworkshop for Skønne Kvinder

 

“Jeg syntes det var en fantastisk dag, hvor jeg blev ført med kærlig hånd igennem forløbet , jeg fik pirret min nysgerrighed og vil rigtig gerne lære mere, for når der bliver åbnet op til den indre visdom, så er der jo en masser billeder, som gerne vil ud ….”
Karin, kursist på Billedeworkshop for Skønne Kvinder