Søster Cirkel

Velkommen i Søster Cirkel!

En spirituel kvindegruppe, hvor jeg lærer dig mine ynglingsredskaber til spirituel udvikling, -krydret med små overraskelser og lækkerier, der booster DIG endnu mere. Her bliver du forkælet!

Cirklen giver dig et smukt rum, hvor du frit og trygt kan udvikle din spiritualitet med nysgerrighed og et åbent hjerte.

Sammen skaber vi en kraftfuld energi af kærlighed og fordybelse, så de spirituelle temaer og redskaber jeg lærer dig, både healer din sjæl og de fælles lag af tyngde, vi bærer kollektivt som kvinder.

Temaer

Den 4 Maj byder jeg dig velkommen i hjertets energi, hvor vi træder ind i vores længsler og vender modigt Frygt til Kærlighed.

Den 18 Maj fyrer vi op for Manifestations Rock n`roll. Du lærer mine 3 grundsten til, at transformere dine dybeste ønsker om til virkelighed.

Den 1 Juni lærer du at kalde du dine Engle, Skytsdyr og Åndeligt godtfolk ind til magisk sammenkomst og livsvejledning.

Den 15 Juni bliver din intuition boostet med Clairvoyancekys og Hellige kort, hvor symboler, visioner og beskeder står krystalklart.

Den 29 Juni er du æresgæst til Drømmeritualer & SøsterFest, for vi vil fejre DIG, dine drømme og dit lys i kaskader af kærlighed og lækkerier – glæd dig! <3

 

<3 <3 KOM MED I CIRKLEN HER <3 <3

 

Om Cirklen

Cirklen er dit spirituelle frirum, hvor du kommer, som din sjæl virkelig er. I det tøj, de (mange) farver, det humør og med de smykker, symboler og alt det, som gør, at du tør være mere af det, sin sjæl hvisker til dig.

Cirklen er for dig, som vil lære spirituelle redskaber til, at løfte din personlige udvikling i et fællesskab med fokus på både selvfordybelse og sparring.

Cirklen er din fornyede energi, hvor vi mødes på et fundament af kærlighed og glæde, med ET fælles ønske; At lære mere og løfte egen og medsøstres energi maximalt.

I Cirklen er titler, behandlertrang og konkurrence er visket væk. Du kommer som dig, med alt hvad din sjæl hvisker om. Du kommer, fordi du, ligesom jeg, har længtes efter et spirituelt, kærligt og favnende fællesskab.

 

Om dig

Du er nysgerrig på din spiritualitet. Du ved, at du er et spirituelt væsen, men synes enten ikke, at du har tiden eller overskuddet til, at udvikle din spiritualitet i hverdagen. Du savner “det der rum”.

Du leder ikke efter et terapirum, men en spirituel fordybelsesplads, med fokus på redskaber, ritualer og at styrke din intuition . Derfor er der ikke lange samtalerunder, men masser af fordybelse og reflektion.

 

Om du passer ind – JA!

Jeg ved, at lige præcis du, som passer ind i Søster Cirkel, er på vej.
Jeg mærker det og jeg vil elske, at byde dig kærligt velkommen!

Alt dette er dit

5 x 2,5 times spirituel selvfordybelse.

Visualiseringer der healer og giver klarhed.

Spirituelle, stærke redskaber du kan bruge her og nu – og for altid.

Ritualer der styrker og støtter din udvikling og din sjælevej.

Små overraskelser og gaver.

Et healende og kærligt fællesskab.

The og snacks ad libitum.

Vi mødes følgende datoer kl 18.30 – 21.00.

4 Maj
18 Maj
1 Juni
15 Juni
29 Juni

Det koster 265 kr pr. gang at være med, og du kan enten betale på en gang eller i tre rater. tryk på herunder og se 🙂

<3 <3 <3 KOM MED I CIRKLEN HER <3 <3 <3

 

Cirklen foregår i min praksis på Vinkelvej 139, 8800 Viborg og døren åbner 18.15, så du kan nå at finde dig til rette, og få en kop varmt og nyde lækre snacks i mit køkken.

Har du spørgsmål eller tvivl, skriv på merete@bundgaard.in. Jeg glæder mig til at høre fra dig.