Human Design Reading

Human Design er et af de mest præcise, spot-on redskaber jeg har arbejdet med i mange år!

I en reading får du fuldt fokus på hvilken energitype du er. Det er en præcis beskrivelse af hvordan du fungerer bedst energimæssigt og hvordan du bruger din energi bedst.

For mig er en Human Design Reading som et kald fra din sjæl om, hvad den er kommet her for i dette liv og hvad den rigtig gerne vil udfolde sammen med dig.

Jeg har gennem readings både hørt lettelsens suk over, ikke længere at føle sig forkert og jeg har hørt jubel over at blive bekræftet i det, som man godt selv ved, eller måske længes efter, inderst inde.

Gennem en Reading får du endnu mere klarhed over din livsvej og hvad der ligger naturligt og let til dig at udfolde endnu mere.

Readingen tager 2 timer, hvor vi kærligt nørder ned i dit unikke design og du har masser af tid til spørgsmål undervejs.

Du kan optage readingen og er altid velkommen til at spørge mig om den bagefter. Jeg sender dig et skriv efterfølgende, hvor jeg både beskriver dit design og summerer dine vigtigste energikvaliteter op.

Jo mere du forstår din energi og bruger den som du, på sjæleplan, er designet til, jo mere indre ro og klarhed får du.

Jeg glæder mig til at præsenterer dig for et af de vildeste redskaber til, step by step og folde dine indre gaver og livsdrømme ud.

En reading koster 1495 kr og vi kan både mødes og dykke ned i dit unikke design her i min hyggelige praksis eller vi kan mødes online.