Om Living Yolates & Dancing Yolates

Living Yolates & Dancing Yolates er den skønneste, mest livsglade træning for både krop og psyke!

 

Bevægelser i flow

I yolates er alle øvelser og bevægelser i et langt flow, som smelter sammen med den skønneste musik. Du vil opleve bløde stræk, dyb vejrtrækning, fede rytmer og at din styrke og din energi får fornyet power. Du får sat din krop fri, danset og vil opleve glæde med “champagnebobler” indefra og ud.

Da min træning er lige dele krop og psyke, vil du også opleve at blive tanket mentalt op. Jeg guider hver øvelse både i forhold til kroppen men også psykisk, f.eks. at give slip, sætte grænser og tage imod. Derfor er træningen IKKE ligesom en fitnesstime, men en sammensmeltning af krop, sind og sjæl.

Du får det bedste fra terapi og positiv tænkning tilsat musik, MSMeditation og øvelser til din skønne krop.

Bløde stræk og MSMeditation

Vi slutter altid med udrensende stræk og en lang, liggende MSMeditation, hvor jeg tager dig med ud på den smukkeste sjælerejse. Her får du får rum og ro til at gå ind i meditationens healende lag i en super kærlig energi. Under meditationen hører vi stille musik og jeg bruger klokker, dufte og blide massagetryk på fødder og ben til at understøtte hele energien. Ren velvære <3

Living & Dancing Yolates
er ren kærlighed
transformeret om
til fysisk træning!

Find et tema der passer til dig

På hver Yolatesworkshop er der et livstema, og du kan frit vælge den og de workshops der passer til dig og dine behov lige nu. Musikken og meditationerne afspejler temaet og der er ikke to workshops som er helt ens, men hver meditation er unik, da jeg hver gang mærker ind på energien og hvad der har særligt brug for af kærligt fokus.
Mange oplever derfor meditationerne som meget healende <3

Temaer kan være:

Yolates Power, hvor fokus er din indre styrke, alt den urkraft du indeholder, dine grænser, din viljestyrke og dine mål, understøttet af din indre kriger.

Yolates Healing, hvor fokus er din energi, selvkærligheden, jord- og himmelforbindelse og dine åndelige guider som healere af din krop og dig.

Yolates Kvinde, hvor fokus er sensualitet, feminin energi og øvelser for hormoner og cyklus, tilsat lækker, saftig dans til hede rytmer efterfulgt af et møde med din sjælekvinde.

Yolates Livsglæde, hvor fokus er livsglæde, frihed til at være DIG uden filter, latter, leg og et kærligt healende møde med dit indre barn.

 

Eksklusive hold

På mine hold vægter jeg at kunne nå hele vejen rundt og have dig og holdet i kærlige hænder hele tiden. Derfor har jeg valgt at have små, eksklusive hold med plads til 8 i min hyggelige praksis, så der er tid og ro. Det giver en tryg stemning, hvor der er plads til at du er DIG og ikke bare et nummer i en stor sal.

Det vil også sige, at tilmelding er først til mølle og bindende. Men du må altid gerne sælge/give din plads til en anden skøn sjæl.

Tilmelding til yolatesworkshops under aktuelle workshops her

Livning Yolates og Dancing Yolates er grundlagt af Mikkala Marylin Kissi, der som tidligere danser, pilates- og yogalærer savnede en kombination af dansens flow, yogaens stræk og styrken fra pilates. Derfor skabte hun konceptet Living Yolates og afholder i dag retreats og uddannelser over hele verden. Hun har en holistisk og kærlig tilgang til livet, som hele hendes univers og træningsform afspejler til fulde.
Jeg glæder mig til at formidle det videre til dig <3

Læs mere om hende på www.livingyolates.com

Læs om mine workshops her