MSMeditation – Sæt din 2020 intention!

♥ En smuk og intens meditationsaften for dig, der vil starte året med en klar intention om, hvad du ønsker af 2020 og hvad dine følelsesmæssige og tankemæssige mantraer skal være.

♥ Det er for dig, der ønsker at give slip på det negative, så du kan gå klar og glad ind i året velvidende, at dine nye, gode intentioner er sået.

♥ Det er for dig som vil lære at manifestere og opleve, hvor powerfuldt og brugbart et redskab det er.

Alt denne kærlighed får du:

Læren om Manifestation

Groundende Kropsafspænding

Forløsende Mindfullnessøvelse

Selvfordybelse med papir og pen

Guided Spirituel Meditation

The, vand, snacks, frugt

To times tid, ro, kærlighed og selvfordybelse

Om MSMeditation

Mine meditationer er både terapeutiske og spirituelle, og går ind og arbejder både på det bevidste og ubevidste plan med at rydde op i gamle negative overbevisninger, stress, uro og mental træthed.

De får dig ned i kroppen og giver dig rummet til den stille selvudvikling, hvor du i dit tempo åbner for den visdom og kærlighed, der ligger til dig.

Du kan forvente at mærke ro og et styrket fokus efter en meditation, og efterfølgende større mentalt overskud og klarhed. Oveni er din underbevidsthed i proces med at rodfæste nye og positive overbevisninger om dig.

Det siger andre om MSMeditation:

“En ny verden har åbnet sig for mig ved Merete. Hun er super god til at skabe en tryg og afslappende stemning. Jeg nyder at lytte til hendes behagelige, milde stemme, når hun guider os ind i vores indre univers. Kan stærkt og varmt anbefale Merete :-)”
Inge.

“At lære om manifestation og alt det der med at sende tanker og intentioner ud, har været en øjenåbner for mig. Jeg har tænkt så meget over, at jeg godt selv kan være skaber i min verden, og det har givet mig meget mere glæde og gode, sjove oplevelser i hverdagen”
Maria

Praktisk

Meditationstidspunktet er kl. 19.oo – 21.00 og døren er åben fra kl. 18.30, hvor der er the, snacks og frugt, så du kan lande, nå toilettet og finde dig til rette på din stol, inden vi starter.

Meditationen foregår i min praksis på Vinkelvej 139. 8800 Viborg.

Pris: 150 kr som indbetales via mobilepay 97322 med teksten: janMSM. Så er du tilmeldt. Beløbet refunderes ikke ved afbud, men du er velkommen til at give din plads til en anden 🙂